Menskracht is de sleutel

Zelfbewuste werknemers maken inspirerende organisaties. Zelfbewuste organisaties maken inspirerende werknemers. Dat is waar Fluvère op inzet.

 

Mens

Gemotiveerd en vanuit je eigen kracht werken, in een organisatie die je waardeert en uitdaagt. Doen waar je goed in bent. Met plezier en verantwoordelijkheid voor je taken. Zo begin je en zo wil je het ook graag houden. Maar organisaties veranderen in snel tempo en jij verandert ook. Zelden lopen die veranderingen synchroon.
En ineens komt die vraag: ben ik nou gek of zijn zij het?

Organisatie

In zo'n situatie kan ook een organisatie als geheel terechtkomen. Zeker bij een snelle groei waar alle zeilen moeten worden bijgezet. Of na een fusie of reorganisatie. Mensen waar je eerder op kon bouwen lopen ineens niet meer zo hard voor de noodzakelijke veranderingen.
En dan die vraag: zijn zij nou gek of zijn wij het?

Kracht

Geen van beiden waarschijnlijk. In de visie van Fluvère is menskracht de sleutel in elke organisatie. Mensen vanuit hun kracht laten bewegen (movère) op de steeds veranderende stroom (fluïde) van de organisatie. Dat is waar Fluvère op inzet. Want zelfbewuste werknemers maken inspirerende organisaties. En zelfbewuste organisaties maken inspirerende werknemers.

Hoe? Lees Werkwijze

Background