Deze pagina heeft het label ‘Contact’. Maar contact betekent voor mij vooral een ontmoeting, een gesprek. Wil je meer weten van Fluvère of wil je een oriënterend gesprek, bel of mail dan voor een afspraak.

Fluvère, mens>kracht>organisatie
Visschemorsdijk 7 
7161 RE Neede  
Telefoon: 06-558 70 885
www.fluvere.nl
Of stuur een e-mail

Janja Molemaker, aangenaam

Het leven is het waard om ten volle geleefd te worden. Grijp elke kans aan om te doen waar je goed in bent en wat bij je past. Pak het leven is de drijfveer. Pak het leven is de basis van Fluvère.

Functioneren van teams
Janja Molemaker is het grootste deel van haar werkende leven betrokken geweest bij het hoger onderwijs. Begin jaren tachtig werkte ze als docent Nederlands op een Pabo waar ze al snel geïnteresseerd raakte in beleid, het functioneren van teams en de organisatie als geheel. Ze groeide door naar een staffunctie waar ze verantwoordelijk werd voor uiteenlopende projecten en beleidsterreinen. Internationale projecten, financiën, human resource management, leerplanontwikkeling, logistiek, planning en kwaliteitszorg.
Later deed ze als consultant veel ervaring op met projectmatig werken, zowel in profit als non-proft organisaties.

Ideeën in de archiefkast
Gaandeweg raakte ze steeds meer geïnteresseerd in de sociologische processen binnen organisaties. Hoe kan het dat beslissers beleid bedenken dat door de specialisten op de werkvloer niet of moeizaam uitgevoerd wordt? Waarom belanden zoveel goede ideeën in een map in de archiefkast? Mede daarom is ze  de master Bedrijfskunde en Organisatiewetenschap gaan doen aan de Universiteit van Utrecht. Ze studeerde af in Organisatie, Cultuur en Management.

Vrolijkere organisaties
Deze studie, haar werkervaring en inspirerende mensen in haar omgeving hebben haar gestimuleerd om de stap te maken naar haar eigen bedrijf. Met Fluvère, mens>kracht>organisatie kan ze haar eigen kracht inzetten om te werken aan de kracht van anderen. Met als doel: betere resultaten en vrolijkere organisaties. Dat is wat haar inspireert.

Background