Individueel

Ontwikkelassessment (één dag)
Op deze intensieve dag (her)ontdek je je drijfveren en kwaliteiten. Wat wil ik, wat kan ik en wat moet ik binnen mijn organisatie? Al fietsend, wandelend en kunst kijkend maak je een aantal verdiepingslagen. Oogst van de dag: een stappenplan met concrete acties. De organisatie ontvangt een rapportage met advies over vervolgstappen.

Team

Implementatie- en verandertrajecten
Fusies of reorganisaties zien er op papier meestal strak uit. Maar hoe gaat het op de werkvloer? Daar dreigen belangen en culturen vaak te botsen. Fluvère maakt programma's op maat voor teams waar die weerstanden flink gevoeld worden. Methode: medewerkers als specialisten van het primaire proces inzetten bij organisatieontwikkelingen. Doel: het proces van samenwerking versnellen door medewerkers te laten begrijpen welke keuzes gemaakt moeten worden.

Management

Training inspirerend leiderschap
Ben jij de juiste manager in de juiste setting? Inspireer jij je medewerkers en dagen jouw medewerkers jou voldoende uit? In deze training werken we aan de eigen kracht binnen de organisatie en de processen van cultuur en macht die een rol spelen. Doel: grip krijgen op de (menselijke) processen binnen de organisatie en opnieuw je rol bepalen.

Workshop: de verdwaalde medewerker
Je medewerkers zetten steeds vaker de hakken in het zand. Ageren of negeren? Of is er een andere weg? In deze workshop onderzoeken we waar die weerstand vandaan komt. En vooral: hoe je die kunt gebruiken om de organisatie bij te sturen om mensen weer in hun kracht te laten komen.

Meer weten? Mail of bel Janja Molemaker

Inzicht en grip

Fluvère biedt coaching en training op maat en op alle niveaus van de organisatie. Enkele mogelijkheden als voorbeelden van talloze varianten.
Background